[FOTO] Predstavljen kalendar "Jer Hajduk je ono što me čini sretnim" uz humanitarnu akciju za centar Juraj Bonači//www. dalmacijanews. hr/files/6389d62b5d796581278b4573/80 Naklada je od čak 27. 000 i svi će kalendari biti u prodaji, nema dijeljenja "Jer Hajduk je ono što me čini sretnim" glavna je inspiracija novoga kalendara kluba koji ima više od 90. 000 članova protkanog pažljivo probranim fotografijama, odnosno trenucima, koji su obilježili godinu na isteku. Cilj Hajduka je bio prikazati hajdučko vrelo emocija kroz ukupno 12 fotografija, koje su uz pomoć kreativnog studija Kazinoti&Komenda pretvorili u digitalna umjetnička djela. Prezentacija je održana na Peristilu, odnosno u prostoru Prokulture, a interesantno je da će svih 12 slika biti dostupne na platformi aukcija.
Bili su rivali u HNL-u, a sad trpaju za lidera u Mađarskoj i na Njihov MOL Vidi se u ovom trenutku nalazi na čelu ljestvice kojima je sve one koji su taj pogodak vidjeli uživo ostavio bez
Trenutačna vrijednost prema Transfermartku mu iznosi 1. 5 milijuna eura, visok je 188 centimetara, a ove sezone je u škotskoj ligi odigrao tek četiri utakmice. Mon Jan 09 2023 12:52:47 GMT+0100 (CET) 2023-01-09T12:52:47Z //www. hr/files/63b5bce35d79654e898b45bb/80 Hajdukovci se nalaze na pripremama u Istri Hajduk je danas u prijateljskoj utakmici protiv Radomlja bio bolji rezultatom 3:1, a ujedno je ovo bila i prva utakmica novog trenera Ivana Leke. Komentirao je svoju prvu utakmicu na klupi Hajduka. - Malo je čudno biti trener.
Cijeli život igraš pod ovim dresom, a danas kao trener. Mogu reći da smo imali dva lijepa dana treniranja i upoznavanja i baš je neki dobar osjećaj. I utakmica je bila dobra. Bilo je energije, želje, volje, ali tek smo na početku. Prije nekoliko dana Leko je na presici istaknuo kako ima novu viziju Hajduka te je istaknuo kako je zadovoljan zalaganjem i prihvaćanjem od strane igrača. - Sigurno je da mi imamo sliku nečeg perfektnog i teško je to očekivati odmah. Jako sam zadovoljan sa zalaganjem sa hrabrosti i voljom i željom igrača da probaju nešto drugačije, a sada je na meni i mom stožeru da uvjerimo igrače da je to naš put koji će nam donijeti napredak. Dva različita poluvremena.
- Samo od Emirovih proslava pogodaka s toliko emocija mogli bismo napraviti poseban kalendar – rekla je Akrap. - Hvala svima, pogotovo udruzi Bilo srce što su mislili na nas koji imamo više od 650 štićenika. Mi slavimo i 50 godina postojanja. Naši korisnici vole obitavati na otvorenom, kako bi im terapija bila što kvalitetnija, ova donacija će nam pomoći da opet imamo kvalitetno igralište – rekla je Snježana Čotić, ravnateljica Juraja Bonačija. - Lijepo je što su izražene čiste emocije, nije ništa trebalo glumiti. Uspjeli smo u stvaranju najboljeg kalendara otkako sam u Hajduku, bravo za našega fotoreportera Robija, koji je s nama stalno.
MOL Fehérvár FC rezultati uživo, raspored i rezultati - - Nogomet Kad utakmica započne, moći ćete pratiti MOL Fehérvár FC v HNK Hajduk Split rezultati uživo, tablicu, statistike i ostale rezultate koji se ažuriraju
HAJDUK 4:1(0:0): Dinamo nakon penala osvojio Superkup! Na Maksimiru se od 20 sati igra utakmica Superkupa između nogometaša Dinama i Hajduka. TIJEK DOGAĐAJA IZ MINUTE U
Ždrijeb Konferencijske lige: Rijeka bi mogla na grčkog Rijeka bi, za razliku od Hajduka i Osijeka, u trećem pretkolu bila nositelj (prvo mora proći Petrocub-Hincesti (Mol) / Laçi
(((TV prijenos uživo!!))) Osijek Koper gledati prijenos 7 Osijek Koper gledati prijenos 7 siječnja 2023 2ICEC ud Rijeka bi, za razliku od Hajduka i Osijeka, u trećem pretkolu bila nositelj
Čini se da će ga tražiti u redovima bundesligaša Augsburga. Tue Jan 10 2023 21:27:00 GMT+0100 (CET) 2023-01-10T21:27:00Z //www. hr/files/63b5c47d5d7965a28a8b4588/80 Foto: Ivana Ivanović Hajduk prati škotskog 22-godišnjeg stopera Stephena Welsha koji nastupa za Celtic, objavili su tamošnji mediji Branič Celtica Stephen Welsh ove sezone nije prvi izbor trener Angea Postecoglua i prednost u prvih 11 imaju Cameron Carter-Vickers i Carl Starfelt, a tu su i Moritz Jens te Yuki Kobayashi, koji je nedavno stigao u klub, piše HRT. Welsha se povezivalo raznije s Udineseom, ali od tog transfera vjerojatno neće biti ništa, prenosi škotski list The Scotsman, pa je u igru ušao Hajduk. Celtic će zahtijevati odštetu za Welsha jer mu ugovor ističe tek na ljeto 2025.
Nastojali smo i da na fotografijama budu različiti igrači. Obnavljanje polivalentnog igrališta za štićenike centra Juraj Bonači jest razlog humanitarne akcije. Zanimljivo je da su igrači Hajduka bili i ona otvaranju toga igrališta 2013. godine. Početna cijena na aukciji za svaku fotografiju bit će 1000 kuna. - Volim svaki svoj gol, ali onaj protiv Dinama jest poseban – rekao je Nikola Kalinić o golu kojim je proljetos Hajduk pobijedio Dinamo i produžio tada nadu u titulu prvaka. Uz Kalinića, koji se oporavio od ozljede zbog koje dugo nije igrao, bili su još Emir Sahiti i Stefan Simić.
[[NA LINIJI>]''] Osijek Honvéd uživo gledati 07.01.2023 ku Hajduk Osijek uživo prijenos gledati (na liniji***) Gorica Slaven uživo Honved (Mađarska), Javor (Srbija) i MOL Fehervar
Kako ste zadovoljni? - Htjeli smo da svatko igra po 45 minuta. Lijepo je vidjeti mlade momke koji imaju kvalitet. Sretan sam da je i Nikola s nama i mislim da možemo biti zadovoljni miksom, ali puno je tu rada ispred nas. U svakom slučaju imam puno vjere i samopouzdanja. Još tri pripremna susreta.. - Nama je svaki trening bitan, pogotovo utakmice to su momenti priprema što nam dolazi za dva tjedna. U svakom slučaju, nastojat ćemo iskoristiti to kroz priču, videoanalizu i da spremni dočekamo nastavak prvenstva. Komentar je dao i Mate Antunović, ujedno i strijelac jednog pogotka. - Uvijek je lipo pobjediti, to se očekivalo. Važno je da smo to odradili i pobijedili.
Poklonit ću ga ocu i pokušat ću pobijediti u aukciji za svoju sliku – rekao je Simić. - Slike su posebne, svaka slika ima svoju emociju. Ovo je pun pogodak, sve je napravljeno kako treba – rekao je Kalinić. U ponedjeljak počinju pripreme, Nikola će uskoro biti u punom pogonu. - Imao sam dvije rupture, bilo je teško, dug oporavak. Hajduk kao i uvijek treba biti borben, tražiti pobjedu u svakoj utakmici, boriti se za titulu prvaka i u Kupu napraviti što više.
hr Čolina je za Bijele odigrao 109 utakmica, postigao je 3 pogotka i isto toliko asistencija. Igraču Davidu Čolini na ljeto istječe ugovor i bliži mu se odlazak iz Hajduka. Njemački klub Augsburg navodno je zainteresiran za njega i prati ga već neko vrijeme. Bijelci bi trebali dobiti 750. 000 eura plus moguće bonuse. U srpnju 2019., nakon što je Domagoj Bradarić prešao u Lille za 6, 5 milijuna eura, Čolina je stigao u Hajduk, pišu Sportske novosti. Čolina je za Bijele odigrao 109 utakmica, postigao je 3 pogotka i isto toliko asistencija. Mjesto među prvih 11 izgubio je dolaskom Darija Melniaka koji može igrati i napadača i desnog boka. Čolina vjeruje da je vrijeme da svoju karijeru podigne na višu razinu i želi igrati više utakmica.
Rekao je ponešto i o Svjetskom prvenstvu. - Gledam svaku utakmicu, mi guramo dobro, nadam se pobjedi u ponedjeljak, jer Japan nije u rangu s nama – završio je Kalinić. hr Fri Dec 02 2022 11:47:40 GMT+0100 (CET) 2022-12-02T11:47:40Z STO POSTO d. o. o. Hrvatske mornarice 10 21000 Split Sport:Hajduk //www. hr/files/63bdca155d7965af918b464d/80 Foto: Hajduk.
N1: Najnovije, točne i nezavisne vijesti ... Showbiz · Tehnologija · Auto · Lifestyle · Majka i dijete · Cooking · Ljubimci · Foto · Video. N1 TV. TV Emisije · TV Lica · TV Program · Gledaj
UŽIVO: Srpski drugoligaš doveo bivšeg igrača Dinama UŽIVO: Srpski drugoligaš doveo bivšeg igrača Dinama, Hajduk prodao Chelsea vidi Marcusa Thurama kao veliku priliku na zimskom